Nieuwe SEBO website

SEBO is de werknaam van de Stichting tot Exploitatie en Beheer van sociaal-cultureel centrum ’t Onderdak. SEBO is opgericht om namens de gemeente Teylingen het beheer en de exploitatie van dit verzamelgebouw uit te voeren. Belangrijk onderdeel is het verhuren an ruimtes in het Onderdak.

Voor de verhuur van van de ruimtes voor één of meer dagdelen was het noodzakelijk om ook digitaal goed bereikbaar te zijn en goede informatie te verschaffen over de mogelijkheden. Om deze reden heeft  SEBO een nieuwe website laten maken.

Via de nieuwe website is het nu mogelijk om van alle ruimtes zowel zowel de specificaties als ook enkele fotos en een plattgrond te bekjiken. Bij interesse kan eenvoudig een huur verzoek of vraag over een ruimte worden verstuurd via de website. Het adres van de website is ongewijzigd www.seb-onderdak.nl en zal nu ook beter vindbaar zijn in Google