Mededeling ivm Coronavirus

[UPDATE 19 november 2020] 

De tijdelijke sluiting van het gebouw wordt dus vanaf donderdag opgeheven.  De situatie van voor 5 november is weer van kracht.  Het dringende advies om mondkapjes te dragen in openbare gebouwen blijft gehandhaafd.  In de gangen van ’t Onderdak is de verplichte 1,5 meter afstand houden niet altijd mogelijk, daar verwachten wij dat iedereen daarom een mondkapje draagt.
De regels van 4 november staan in de update hieronder vermeld, en per 19 november dus weer actief!

[UPDATE 4 november 2020]  

Op grond van de aangescherpte maatregelen m.b.t. het corona virus die het kabinet 3 november 2020 heeft bekend gemaakt, heeft de veiligheidsregio een nieuwe noodverordening opgesteld. Daaruit blijkt dat ’t Onderdak moet sluiten vanaf woensdag 4 november, 22.00 uur tot en met in elk geval woensdag 18 november 2020.

Dat houdt in dat alle activiteiten uiterlijk vandaag om 22.00 uur dienen te zijn beëindigd en de bezoekers het gebouw hebben verlaten. Het spreekt voor zich dat geplande activiteiten voor de komende twee weken dus niet door kunnen gaan.  Het bestuur gaat ervan uit dat u begrip hebt voor de sluiting en deze maatregel zult respecteren.

Het bestuur van SEBO zal alle gebruikers op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen en consequenties rondom alle maatregelen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe,

Bestuur SEBO


Overzicht van de eerdere Corona maatregelen en communicatie. 

[UPDATE 1 juni 2020] Op basis van de nieuwe landelijke richtlijnen zal ’t Onderdak beperkt open gaan vanaf 1 juni . Gebruikers zijn over de opening en mogelijkheden geinformeerd door het bestuur.

[UPDATE 23 maart 2020] Naar aanleiding van de landelijke aanscherping van de maatregelen zal ook ’t Onderdak gesloten blijven tot en met 1 juni.

[UPDATE 17 maart 2020] Het SEBO bestuur ontving 17 maart 2020 het volgende bericht van de gemeente Teylingen: Het beleidsteam van gemeente Teylingen, geadviseerd door het Team Bevolkingszorg (crisisteam)  heeft als gevolg van de Corona maatregelen vanochtend besloten de multifunctionele accommodaties Het Trefpunt en ’t Onderdak te sluiten tot 6 april.  De sluiting betreft alle activiteiten en cursussen. Welzijn en Vluchtelingenwerk mogen hun werkzaamheden vooralsnog voortzetten.

[einde archief]